MIBEN SEGÍTHETEK?

Üzem, Üzlet, Iroda, Hotel

Ingatlanok beltéri fotózásnál számos tényezőre figyelek, hogy minőségi, esztétikus képeket készítsek. Az alábbiakban felsorolok néhány fontos szempontot:

Fények és árnyékok: A megfelelő megvilágítás elengedhetetlen. A természetes fény használata általában előnyös, de a mesterséges világítást is ki kell használni, ha szükséges. A túl erős vagy túl gyenge fények elkerülése érdekében beállításokat és kiegészítőket használok.

Kompozíció és keret: A jó kompozíció meghatározó a fotó minősége szempontjából. Figyelek a tárgyak elrendezésére, a vonalakra és a szimmetriára. A megfelelő keret kiválasztása segíthet a fotó fókuszálásában és a figyelmének irányításában.

Szín és kontraszt: A színek és a kontraszt hatással vannak a fotó hangulatára és hatására. A színek természetesek kell legyenek, és a kontraszt is megfelelő kell legyen.

Tárgyak és háttér: megfelelő méretarányban kell helyezni őket, hogy azok kiemelkedjenek a képből.

Hosszabb, stabilizálást igénylő expozíciós idők használatával, megfelelő blendével és egyéb kamera beállításokkal, érem el a jó minőségű nyers képeket, figyelve a kisebb részletekre is, például tárgyak textúrája.

Utómunka során kerül sor a képek finomítására és javítására. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű és leginkább esztétikus képeket nyújtsam a megrendelőknek.

Az adott lehetőségeket felhasználva igyekszem egyedi módszereket alkalmazni a fotózás során, hogy a képek különlegesek legyenek.

Galéria