MIBEN SEGÍTHETEK?

Ingatlanfotózás

Az ingatlanfotózás során fontos a  megfelelő megvilágítás, a helyes látószög. Egy jó minőségű fotósorozat egy befektetés, mely segít abban, hogy az ingatlan értékét, annak értékesítése vagy bérbeadása során maximalizálja.

Épületfotózás

Az épületfotózásnál döntő fontosságúak a fényképek. Egy kellő alapossággal és szakértelemmel elkészített képanyag látványosabban adja vissza és emeli ki az épület előnyeit, így az üzletkötés sikerességét adhatja.

Enteriőrfotózás

Eladására vagy kiadására kínált ingatlanok esetében a fényképek kritikus fontosságúak. Egy alaposan és szakértő módon elkészített fotósorozat látványosabban ábrázolja és kiemeli a lakás előnyeit, ezzel növelve az üzletkötés sikerességét.

Videó készítése, vágása

Az ingatlan, enteriőr videózás számos előnnyel járhat a megrendelő számára is, különösen az ingatlan vagy helyiség értékesítése vagy bemutatása során:

Magasabb érdeklődés: Az enteriőr videók segítségével a potenciális vásárlók sokkal jobban megértik és értékelik az ingatlant vagy helyiséget, ami növeli az érdeklődést és az eladási esélyeket.

 

Jobb megértés: A videók lehetővé teszik a nézők számára, hogy valós időben lássák az ingatlant vagy helyiséget, és jobban megértsék annak kialakítását és elrendezését.

Nagyobb eladási esélyek: Az enteriőr videók segíthetnek abban, hogy az ingatlan vagy helyiség vonzóbbnak tűnjön a potenciális vásárlók számára, ami növeli az eladási esélyeket.

Professzionális bemutatás: A videók lehetővé teszik, hogy az ingatlan vagy helyiség professzionális módon legyen bemutatva, ami pozitív benyomást kelt a potenciális vásárlókban.

Kényelmes megtekintés: A videók könnyen elérhetők és megtekinthetők a potenciális vásárlók számára, ami kényelmes és kényelmes nézést biztosít.

Mobilbarát: A videók könnyen elérhetők és megtekinthetők a mobiltelefonokon is, ami növeli az érdeklődést és az eladási esélyeket.

Bónusz funkciók: A videókhoz hozzá lehet adni bónusz funkciókat, mint például a hangvezérlést, ami tovább fokozza a nézők élményét.

Egyszerű megosztás: A videók könnyen megoszthatók a közösségi média platformokon, így eljuthatnak a potenciális vásárlókhoz is.

Költséghatékonyság: Az enteriőr videózás lehetőséget ad arra, hogy az ingatlan vagy helyiség bemutatását valós időben, költséghatékony módon is megvalósítsák.